Culturele Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:.

Woensdag 11 december 2019: Exclusief huisconcert met Sylvia Huang, Belgische finaliste van de Koningin Elisabeth-wedstrijd voor viool, laureate van de Canvas-Klara-publieksprijs en de Prix Musiq'3 du Public.

Vrijdag 14 februari 2020: Geleid bezoek aan de uitzonderlijke tentoonstelling "Van Eyck: een optische revolutie"  en aan de Plantentuin van de universiteit in Gent. Volzet.

Met de Universitaire Stichting naar de concerten in Bozar, seizoen 2019-2020. Meer informatie.

Met de Universitaire Stichting naar De MUNT, seizoen 2019-2020. Meer informatie.

Woensdag 15 januari 2020 om 18 u.: "Happy Hour at the bar" Causerie met Peter de Caluwe, directeur van De MuntMeer informatie.

Culturele reizen voor de leden van de Universitaire Stichting in het huidige academiejaar:

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.