Opera "Tristan en Isolde" in De Munt (2)

Om in te schrijven onderstaand formulier invullen, op "Indienen" onderaan drukken (indien nodig blad omhoog scrollen) en de verschuldigde som overschrijven op rekeningnummer BIC GEBABEBB/IBAN BE21 2100 7148 4103 van de Club van de Universitaire Stichting.

Duid hierboven aan hoeveel personen u inschrijft (uzelf inbegrepen).
Vul hierboven aanspreektitel, voornaam en naam in van de andere personen die u inschrijft (voor het opmaken van de badges voor de deelnemers).
{leden}
Indien hier 0 € aangegeven wordt, dan hebt u het aantal deelnemers niet ingevuld.
De persoonlijke gegevens in dit formulier zullen enkel gebruikt worden voor communicatie in verband met activiteiten van de Universitaire Stichting. U kunt vragen de gegevens te verwijderen door een mail te zenden aan fu.us@universityfoundation.be.