Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu of the week

Vegetable broth

---

Turkey roullade, stuffed with green asparagus, creamy gravy, Spring vegetables and pommes croquettes

€ 25.00
Suggestion of the Chef

Asparagus Flemish style (+ € 5.00) or

Asparagus with Mousseline sauce (+ € 5.00) or

Asparagus with vinaigrette dressing (+ € 5.00) or

Asparagus with mousseline sauce and smoked salmon (+ € 7.00)

Asparagus with mousseline sauce and smoked ham (+ € 7.00)

or

Ruccola salad with mango and spicy pastrami

or

Little Greek vegetarian salad

---

Crown of lamb with fresh herbs, green asparagus, young carrots, shimenji mushrooms and watercress (+ € 8.00)

or

Filet of cod with Hollandaise sauce, young spinach, cherry tomatoes and yellow zucchini

or

Fresh fusilli pasta with ricotta, young carrots, watercress and shi-take mushrooms

---

Red fruit salad with yoghurt ice-cream

or

Cheese selection of the chef ( + € 5.00)

-fin-

€ 40.00