Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu of the week

Carpaccio of cod with lime and green asparagus

or

Salad of smoked chicken with green curry and pineapple

or

Quinoa salad Southern style

---

Gilt-headed seabream with a lemonsauce, leeks, zucchini and wild rice

or

Mixed grill with a Choron sauce, a variety of vegetables and panfried potatoes

or

Flan of green asparagus with a fantasy of white asparagus with egg

---

Strawberry cup Romanoff style

or

Fresh fruit salad

-fin-

€ 30.00
Suggestion of the Chef

Smoked eel on a bedding of asparagus with a young salad and violette mustard dressing

---

Filet of cod with a sauce flavored by Trippel Karmeliet beer, asparagus and eryngii mushrooms

or

Filet of lamb from Texel  with a rosemary sauce, young carrots and green peas

---

Fantasy of  strawberry with yoghurt and lemon grass

or

Cheese plate

-fin-

€ 49.00