Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Groentebouillon

---

Kalkoenrollade, gevuld met groene asperges, romige vleesjus, lentegroentjes en aardappelkroketjes

€ 25.00
Suggestie van de Chef

Asperges op Vlaamse wijze (+ € 5.00) of

Asperges met Mousselinesaus (+ € 5.00) of

Asperges vinaigrette (+ € 5.00) of

Asperges met mousselinesaus en gerookte zalm (+ € 7.00)

Asperges met mousselinesaus en gerookte ham (+ € 7.00)

of

Slaatje van ruccola met mango en gepeperde pastrami

of

Klein Grieks vegetarisch slaatje

---

Lamskroon met verse kruiden, groene asperges, jonge worteltjes, shimenji champignons en waterkers (+ € 8.00)

of

Kabeljauwfilet met Hollandaisesaus, jonge spinazie, kerstomaatjes en gele courgette

of

Verse fusilli pasta met ricotta, jonge worteltjes, waterkers en shi-take champignons

---

Slaatje van rood fruit met yoghurt-ijs

of

Bordje kaas van de chef ( + € 5.00)

-fin-

€ 40.00