Middagmaal en avondmaal geserveerd aan tafel

1. Conference Lunch / Diner (minimum 10 personen)

Voor 10 pax of meer.
Indien er minder genodigden zijn dan 10, dan wordt de zaal extra aangerekend.
De menukeuze moet dezelfde zijn voor al de genodigden.

Het opgediend menu is het menu van de week (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
48 uur op voorhand gekozen. (vis of vlees of combinatie). Mogelijkheid om eveneens
een vegetarische menu te voorzien, op voorafgaande aanvraag.

Onthaal met een glaasje schuimwijn, kir, sinaasappelsapof tomatensap.

Nederlands

2. Business Lunch / Dinner

Voor 10 pax en meer.
De menukeuze moet dezelfde zijn voor al de genodigden.
Het opgediend menu is het suggestiemenu van de chef (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) 48 uur op voorhand gekozen. (vis of vlees of combinatie). Mogelijkheid om eveneens een vegetarische menu te voorzien, op voorafgaande aanvraag.
Onthaal met een glaasje crèmant d'Alsace, kir, sinaasappelsapof tomatensap.
Witte en rode wijn, sinaasappelsap, tomatensap, plat en bruisend water en koffie en thee om af te sluiten.

Nederlands
Abonneren op RSS - Middagmaal en avondmaal geserveerd aan tafel