Culturele activiteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Dinsdag 22 november 2022 om 10 u.: Bezoek aan de tentoonstelling Shin Hanga, gevolgd door de lunch in de Universitaire Stichting.

Donderdag 8 december 2022 om 11 u. : Bezoek aan de tentoonstelling "Alexandrië: vervlogen toekomsten" in BOZAR, onder leiding van de commissarissen Arnaud Quertinmont en Nicolas Amoroso (van het Musée de MARIEMONT) (in F), gevolgd door de lunch in de Universitaire Stichting.

Dinsdag 13 december 2022: Daguitstap naar Gent.. Meer informatie.

Donderdag 26 januari 2023 om 17.30 u. : Nieuwjaarsreceptie

Donderdag 30 maart 2023 om 19 u. : Exclusief huisconcert met Stéphanie Huang. Meer info volgt.

Muziekconcerten in Bozar in 2022-2023: klik hier.

Van zondag 23 juli tot zondag 30 juli 2023: Muzikale reis naar het Festival Crete Senesi met Philippe HerrewegheNadere informatie.

Voor informatie over vroegere activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.