Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Carpaccio van kabeljauw met limoen en groene asperges

of

Slaatje van gerookte kip met groene curry en ananas

of

Quinoa slaatje op Zuiderse wijze

---

Goudbrasemfilet met 'n citroensausje, prei, courgette en wilde rijst

of

Mixed grill met 'n Choronsaus, gemengde groentjes en gebakken aardappeltjes

of

Flan van groene asperges met een fantasie van witte asperges met ei

---

Aardbeiencoupe Romanoff

of

Verse fruitsalade

-fin-

€ 30.00
Suggestie van de Chef

Gerookte paling op een bedje van asperge met een jong slaatje en violette mosterd dressing

---

Kabeljauwhaasje met 'n sausje van Trippel Karmelietbier, asperges en eryngii champignons

of

Lamsfilet van Texel met een rozemarijnsausje, jonge wortelen en doperwten

---

Fantasie van aardbei met yoghurt en citroengras

of

Het kaasbordje

-fin-

€ 49.00