Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Soep van boschampignons

---

Kalfsblanquette op oude wijze met aardappelpuree

---

Dessert à la carte naar keuze

(€ 10.00 - € 13.00)

-fin-

€ 25.00
Suggestie van de Chef

Huisgemaakte terrine van ganzelever met witloofconfijt en pepeerkoek

of

Noors vissersbordje (Gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte forel)

of

Fantasie van avocado met tomaat en mozzarella

---

Hertenootjes met een wildsausje en jachtgarnituur

of

Stoofpotje van vis met herfstgarnituur

of

Fantasie van witloof met knolselder

---

Mousse van peer met een caramelslagroom

of

Het kaasbordje

-fin-

€ 40.00