Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Tartaar van zalm met limoen en roze peper

of

Gelakkeerd langzaam gegaard presa van Lomo

of

Slaatje van quinoa met groene appel, mango en een currydressing

---

Rogvleugel met appelkappers, pijnboompitten, kerstomaatjes en aardappelpuree met peterselie

of

Kalfssteak met een kruidensausje, seizoengroentjes en aardappelgratin

of

Zachte paprika gevuld met wilde rijst, mozzarella en gedroogde tomaatjes

---

Huisgemaakt bladerdeegje gevuld met banketbakkersroom en kiwi

of

Verse fruitsalade

-fin-

€ 30.00
Suggestie van de Chef

Sint-Jakobsschelp met een knolseldertapenade en kervel

---

Ribeye van kalf met zwezerik, tarte tatin van witloof en z'n kalfsjus

---

Fantasie van peer met Baileys en caramel

-fin-

€ 52.00